Δωρεάν αποστολή / free shipping!

Τοίς τολμώσιν ή τύχη ξύμφορος.

Published on 6 January 2021 at 01:06

 Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Θουκυδίδης 460-394 π.Χ. ,Αθηναίος ιστορικός.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια η ζωή μας κάλεσε να τολμήσουμε! Να κάνουμε αυτό το άλμα πίστεως για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στην επιθυμία μας! Καθημερινά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να λάβουμε αποφάσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, προσπαθώντας να 'μαντέψουμε' την έκβαση των γεγονότων μετά από τις επιλογές μας.

Τις περισσότερες φορές βλέπουμε να υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο, ξεχνόντας ότι κάθε μέρα ζούμε στο γκρίζο. Κι όμως, εκεί έξω ανάμεσα μας, υπάρχουν οι τολμηροί άνθρωποι, μπορεί κάλλιστα να είσαι κι εσύ. Αυτοί λοιπόν, οι θαραλλέοι άνθρωποι είναι ίσως το πιο 'επικίνδυνο' είδος στον πλανήτη.

Ο τολμηρός είναι αποφασισμένος και πανέτοιμος όταν υπάρχει ακόμη και η παραμικρή ελπίδα να θυσιαστεί, να ρισκάρει ακόμα κι ας χάσει. Είναι πάντοτε οπλισμένος με ανδρεία, θάρρος και αυτοπεποίθηση. Ένας καθημερινός ήρωας που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον ίδιο και τους ακόλουθους του προς την ελευθερία υπερνικώντας τις αντιξοότητες της ζωής, τις ευτελείς επιθυμίες, τον φόβο του και το δυσκολότερο απ' όλα …, τον ίδιο του τον εαυτό. 

Να είσαι γενναίος! 

This is where your text goes. Click here to start typing. Dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.