ΒΙΒΛΙΑ


Ρέην

€17.00

Ρέην

€17.00

Ρέην! Δεν είναι απλά η καλύτερη πράκτορας της Σάρισας ­της επικινδυνότερης οργάνωσης εκτελεστών στον πλανήτη! Είναι το τέλειο όπλο!


Την παράτησαν βρέφος στο Μοναστήρι του Αγίου Πέτρου στην κοιλάδα του Έτσο. Εκεί γνωρίζει τον Μανόλο, τον άνθρωπο που θα την επηρεάσει και θα την ωθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Η Ρέην θα πάρει τα ηνία στα χέρια της και θα οδηγήσει τη μοίρα της στα σκαλιά της Σάρισας! Τα παιχνίδια της μοίρας όμως θα την φέρουν αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα συναισθήματα όταν θα της ανατεθεί να εξουδετερώσει τον επόμενο στόχο της, τη βασιλική οικογένεια της Βέρνης!


Οι γιοι του Βασιλιά την ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ο Νόα, εγωκεντρικός και αλλοπρόσαλλος διάδοχος του
θρόνου και ο Τζωρτζ, αλαζονας, δύσπιστος και ανελέητος πρώην πεζοναύτης.


Θα ανταποκριθεί στον έρωτα τους; Θα φέρει εις πέρας την αποστολή της;


Ένα καταιγιστικό ρομαντικό μυθιστόρημα γεμάτο μυστήριο και περιπέτεια έρχεται να καθηλώσει τους
αναγνώστες!

Κανείς δεν ξεφεύγει από τη Σάρισα!

 

ΤΙΤΛΟΣ : ΡΕΗΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΣΕΛΙΔΕΣ: 450

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 21 Χ 14

ISBN ΕΝΤΥΠΗΣ ΜΟΡΦΗΣ:978-9925-7720-2-5

-ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-

 

Μια ανατρεπτική ιστορία αγάπης!

Η Σύλβια ζει στο νησί! Όταν κερδίζει μια υποτροφία στην Βασιλική Ακαδημία Χορού, ταξιδεύει στη Βουδαπέστη για να κατακτήσει το το όνειρο της. Εκεί, γνωρίζει τον γοητευτικό Τζοζέφ που κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά. Θα προσπαθήσουν με τη λογική, να χαλιναγωγήσουν τη θύελλα που φέρνει ο κεραυνοβόλος έρωτας στις καρδιές τους.

Το παρελθόν τους στοιχειώνει! 

Η προδοσία και η εκδίκηση θα προσπαθήσουν να συνθλίψουν τον έρωτα αναγκάζοντας τους να χορέψουν μαζί στον ρυθμό του Διαβόλου.

Θα μπορέσει η Σύλβια να αγαπήσει χωρίς να την καταπιεί το σκοτάδι;ΤΙΤΛΟΣ : ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΣΕΛΙΔΕΣ: 300

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 21 Χ 14

ISBN ΕΝΤΥΠΗΣ ΜΟΡΦΗΣ:978-9925-7720-1-8

 

-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ & ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-

«Η τελευταία του πνοή βγήκε παράξενα από το στραβό του χαμόγελο. Σαν ήχος δεν ήταν επιθανάτιος ρόγχος, αλλά έμοιαζε με αναστεναγμό ανακούφισης. Τα μάτια του ήταν πάντοτε καρφωμένα πάνω στο σώμα μου, θέλοντας να πάρει μαζί του στον αιώνιο ύπνο την αψεγάδιαστη και παγωμένη μορφή μου. Ήθελε να την κρατήσει μαζί του. Μια πηγή φωτός, μέσα στο σκοτάδι της καρδιάς. Αυτός, όπως κι εγώ, δε θα έπαυε να υπάρχει, θα μεταμορφωνόταν σε κάτι άλλο και μαζί του θα ταξίδευα για πάντα. Έπρεπε να διατηρηθεί η μαγεία του Σαμανισμού στον επίγειο κόσμο! Της δικής μου θρησκείας, της Σαμμανή!»


Η Σαμμανή είναι η Θεά της Φύσης και της Μαγείας. Όταν τελικά ηττήθηκε από τον Δαίμονα Ταβαέτ στον πόλεμο υπέρ της μαγείας στον επίγειο κόσμο, μαζί με τον πιστό της ακόλουθο, υβρίδιο Βικά, αρνούνται τη θεϊκή τους υπόσταση και μετενσαρκώνονται στη Γη, για να έχουν μια ευκαιρία να είναι μαζί.
Όταν τελικά, μετά από αρκετές μετενσαρκώσεις, συναντιούνται ξανά, αρχίζει η διαδικασία της αφύπνισης και μεταμόρφωσης τους.
Θα έρθουν σε σύγκρουση η φθαρτή σάρκα τους, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες τους ως άνθρωποι, με την ουράνια υπόσταση τους;ΤΙΤΛΟΣ : ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΑ - Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (ΝΟΥΒΕΛΑ)
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ
ISBΝ: 139786185231262

ΣΕΛΙΔΕΣ: 132

ΕΚΔΟΣΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

COPYRIGHT @ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ, 2016

 

-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ & ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-

Ο πόλεμος έχει πάντα απώλειες ανεξαρτήτως αν συμβαίνει στη Γη ή στα ουράνια. Η Θεά Σαμμανή πεθαίνει και αναγεννιέται στη Γη ως Λίζα και ο Στρατηγός της Βικά ως Έκτορας. Το πεπρωμένο τους θέλει να είναι μαζί μα αυτό, μέχρι να μπει ανάμεσα τους ο Λευτέρης. Έρωτες, πάθη και προδοσία οδηγούν τη Σαμμανή σε δεύτερη αναγέννηση με το σώμα – ξενιστή της Αριάδνης. Το νέο της πεπρωμένο όμως ακούει στο όνομα Δημήτρης και δεν είναι ο Βικά. Θα καταφέρει η Σαμμανή να νικήσει το κακό που πλησιάζει; Υπάρχει ηττημένος στον Έρωτα και την Αγάπη; Ως θνητοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά πάθη τους. Ένας καινούργιος έρωτας, μια καταστροφική εμμονή, θα γκρεμίσει την αμόλυντη γέφυρα ένωσης των δύο τους και τότε η προδοσία δεν αργεί να έρθει. Οι περιπέτειες των ηρώων καλύπτονται από ένα απαλό πέπλο μυστηρίου και ένα βαρύ υφαντό μυστικισμού. Όλα αυτά περιπλέκονται με τα σύγχρονα θέματα που αναδύονται μέσα από τις σελίδες του πρώτου βιβλίου της σειράς Έκπτωτης Θεάς – Μεταμόρφωση-Αναγέννηση. Ένα καταιγιστικό βιβλίο που ισορροπεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Υπάρχουν σωστές και λάθος επιλογές ή όλα είναι μοιραία;ΤΙΤΛΟΣ :ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ
© ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΕΡΓΙΟΥ
© Εκδόσεις MARADEL BOOKS